Näyttelijätär illan elokuvan seksikohtauksesta: ”Minusta se ei ollut erityisen vastenmielistä”

IMDb-arvosana on 6,6.

18.6.2024 06:00

Illan tv-viihteessä on elokuva Oven takana (2004).

Perhettä on kohdannut vakava onnettomuus, joka on imenyt kuuluisan lastenkirjailijan, Ted Colen, ja hänen vaimonsa Marionin avioliiton kuiviin. Pari tekee kaikkensa taatakseen jäljelle jääneelle tyttärelleen Ruthille onnellisen lapsuuden.

Tedin kesäapulainen, Eddie O’Hare, tarjoaa arkeen kipeästi kaivattua muutosta, mutta nuorukainen onkin kiinnostuneempi Marionista kuin työstään Tedin apulaisena. Tämä kesä muuttaa Colen perheen elämän ainiaaksi.

Mimi Rogers illan elokuvassa.

Ohjaus Tod Williams. Pääosissa Jeff Bridges, Kim Basinger, Elle Fanning, Jon Foster ja Mimi Rogers. Elokuvan maalauksen The Door in the Floor maalasi Jeff Bridges itse.

Mimi Rogers myönsi alastonkohtauksen tekemisen 48-vuotiaana olleen ”hieman pelottavaa”. Sovittuaan yksityiskohdista ohjaaja Williamsin kanssa, vaatteet kuitenkin riisuttiin.

– Minusta se ei ollut erityisen vastenmielistä, koska se ei ole alastomuutta seksuaalisessa kontekstissa sinänsä, koska se tapahtuu taidekohtauksen aikana, ja se liittyy enemmänkin tarinankerrontaan. Se ei ole turhaa tyyliin: ”Okei, tässä on seksikohtaus.” Rogers sanoi.

Kim Basingerilla puolestaan on seksikohtaus elokuvassa. Hän sanoi olleensa huolissaan Jon Fosterin iästä, sillä hän on kohtauksessa mukana. Basinger kertoikin suhtautuneensa Fosteriin suojelevasti. Basinger kuitenkin totesi, ettei ”hän olisi voinut valita parempaa kumppania”, ja että ”se vain tapahtui luonnollisella tavalla”. Alla traileri.

Tulevat lähetykset:

  • Ti 18.6.2024 klo 22.55, TV5

Lue myös: Tietovisa, osa 14: Kaikki tunnistavat kuvien näyttelijät! Mutta muistatko nimet? Testaa! – Episodi.fi

Lähde: IMDb

Lisää luettavaa