Nessut esiin: Jackie Chanilla on erittäin tunteikas jälleennäkeminen stunttitiiminsä kanssa [video]

Tiesittekö, että legendaarinen Jackie Chan on näytellyt kahdeksanvuotiaasta saakka? Yli 50 vuoden mittaiselle uralle mahtuu noin 150 elokuvaa sekä lukemattomia murtuneita luita ja hengenvaarallisia tilanteita.

9.2.2017 19:31

70-luvun lopulla Chan tajusi ystävystyneensä useiden stuntti-ihmisten ja näyttelijöiden kanssa. Ajan kuluessa tämä samainen porukka perusti The Jackie Chan Stunt Teamin. Siihen kuuluu edelleenkin kamppailulajien mestareita ja stuntti-ihmisiä, jotka työskentelevät yhdessä eri leffaprojekteissa.

Ryhmään kuuluminen helpotti elokuvien koreografioiden ja hurjien stunttien orkestroimista, sillä jäsenet tunsivat toistensa vahvuudet ja heikkoudet. Lopulta heistä kasvoi aivan oikea järjestö, jonka jäsenet saavat erilaisia etuja, kuten vakuutuksen ja korkeamman palkan. Vuosien varrella jäsenet vaihtuivat ja Chankin nousi parrasvaloihin Hollywoodissa.

Chan osallistui hiljattain The Negotiator -nimiseen kiinalaiseen tv-show’hun, jossa legendalle näytettiin muistelovideo alkuperäisestä stunttiporukasta. Miehet kehuvat kilpaa kuinka etuoikeutettuja he olivat kuuluessaan JC Stunt Teamiin. He muistelevat kuinka avokätinen veli Jackie (heidän kutsumanimensä Chanille) oli. Kuinka Jackie jakoi jokaisen elokuvan palkan tiiminsä kanssa. He myös puhuvat siitä, kuinka tiimiin kuuluminen auttoi heidän omilla urillaan.

Videon nähtyään Jackie alkaa puhua siitä, kuinka hän ei ole nähnyt vanhoja jäseniä pitkään aikaan. Jackie ei kuitenkaan huomannut, että alkuperäisryhmän tyypit hiippailivat uuden tiimin sekaan videon näyttämisen aikana. Chan kääntyy ympäri kesken puheensa ja tajuaa mitä on tapahtunut. Legenda ei ole uskoa silmiään.

Ja sitten alkaa itku.

Katso erittäin koskettava video alta. Ja varaa niitä nenäliinoja viereesi, tämä menee nimittäin tunteisiin.

Lähde: Screen Rant

Lisää luettavaa