Netflixin ykkösleffan tähdet tunteikkaina: ”Ilman sinua tätä elokuvaa ei olisi tehty”

Herkistelevää menoa sosiaalisessa mediassa.

25.8.2021 19:03

Viime perjantaina Netflixiin ilmestynyt Brian Andrew Mendozan esikoiselokuva Sweet Girl on yllätyksellinen ja toiminnan täyteinen kostotarina, jonka pääosissa nähdään Game of Thronesista ja Aquamanista tuttu Jason Momoa ja lupaava tulokas Isabela Merced. Näyttelijäkaksikko esittää ruudulla isää ja tytärtä, ja sosiaalisen median perusteella heidän välinsä vaikuttavat olevan hyvin lämpimät myös kulissien takana.

Merced julkaisi eilen tiistaina Instagram-tilillään useamman kuvan ja videon sarjan, jonka alla hän kutsuu Momoaa mm. ”cooleimmaksi, hassuimmaksi ja mukavimmaksi” työparikseen. Pian myös Momoa jakoi julkaisun eteenpäin omalla tilillään ylistäen vuolaasti nuoren naisen panosta elokuvan toteutumisessa. Miehen mukaan rooliin ei olisi voitu valita ketään muuta ja Merced suoriutui työstään mahtavasti.

Vaikka toimintapläjäyksen IMDb-arvosana on keskinkertainen 5,5, sen päätähdet ovat selvästi ylpeitä yhteisestä suorituksestaan ja myös suoratoistoyleisö on löytänyt sen pariin sankoin joukoin – Sweet Girl komeilee tällä hetkellä Suomen Netflix-elokuvien ykkössijalla.

Lisää luettavaa