No huh! Hollywood-tähti Alexander Skarsgård oli ajaa ilmastoaktivisti Greta Thunbergin päälle

Puhui myös elokuva-alan outouksista.

4.4.2022 14:03

Ruotsalainen Hollywood-näyttelijä Alexander Skarsgård joutui erikoiseen tilanteeseen. Tähti oli matkalla haastatteluun, kun hän oli törmätä kuuluisaan ilmastoaktivistiin.

19-vuotias Greta Thunberg oli mielenosoituksessa, kun 45-vuotias näyttelijä ohitti hänet läheltä pyörällään.

– Hän on nyt se juttu, jolla maatamme (Ruotsia) myydään, Skarsgård sanoi The Timesin haastattelussa.

– Ja melkein ajoin pyörälläni hänen päälleen, Skarsgård tunnusti.

Tähti antoi ymmärtää kuitenkin pitävänsä Thunbergista, sillä hän vertasi nuorta aktivistia nykypäivän viikinkiin. Näyttelijä veisteli myös, että ”Gretan tavoin viikingit kieltäytyivät lentämästä”.

Viikinkiteema on nyt muutenkin Skarsgårdia lähellä, sillä hänen uusin elokuvansa on verinen The Northman, jossa hän näyttelee viikinkiä. Mukana on myös hänen veljensä Bill Skarsgård, Nicole Kidman ja Anya Taylor-Joy.

Skarsgård kertoi myös mielipiteensä elokuvabisneksestä.

– Tämä ala on uskomattoman naurettava. Kokouksissa ihmiset ovat todella epävarmoja ja halukkaita miellyttämään. Mutta (silti) on tiukka hierarkia, näyttelijä ihmetteli.

Näyttelijä antoi ymmärtää tarkemmin täsmentämättä, että elokuva-alalla joistakin typeristä asioista voi tulla naurettavan tärkeitä.

– Jos huipulla olevat ihmiset sanovat, että jokin on hyvää, ihmiset uskovat. Myös vähäpätöisistä paskajutuista tulee erittäin tärkeitä ihmisille, näyttelijä kummasteli.

Skarsgård kommentoi myös varallisuuttaan.

– Voisin jäädä eläkkeelle, mikä on poikkeuksellista. Mutta en tunne tarvetta viestiä siitä kalliilla vaatteilla tai autoilla. Se viestii epävarmuutta, tähti sanoi.

Skarsgård on tienannut urallaan tiettävästi noin 13,5 miljoonaa euroa. Näyttelijä on tunnettu muun muassa elokuvasta Tarzanin legenda sekä sarjoista Generation Kill ja Big Little Lies.

Thunberg puolestaan on tullut tunnetuksi siitä, että hän on haastanut maailman johtajat ryhtymään välittömiin toimiin ilmastonmuutosta vastaan. Alla The Northmanin traileri.

Lähde: Metro

Lisää luettavaa