Nyt C Moressa: Laadukasta draamaa syytetty ”propagandasta” ja ratkaisujen tuputtamisesta – mukana Game of Thrones -tähti Emilia Clarke

IMDb-arvosana on 7,4.

14.11.2022 13:03

C Moresta voi nyt katsella romanttisen draaman Kerro minulle jotain hyvää (2016).

Jojo Moyesin menestysromaaniin perustuva romanttinen draamaelokuva herttaisesta Lou Clarkista (roolissa Game of Thrones -tähti Emilia Clarke), joka päätyy neliraajahalvaantuneen ja elämänilonsa menettäneen Willin hoitajaksi. Tahmean alun jälkeen Lou päättää vakaasti saada Willin taas nauttimaan elämästä. Vuonna 2017 elokuva voitti USA:ssa People’s Choice -palkinnon katsojien suosikkina draamaelokuvien sarjassa, ja sai eri tahoilla useita palkintoja ja ehdokkuuksia erityisesti musiikistaan.

Episodin arvostelussa elokuva sai kolme tähteä:

”Elokuvaa on kritisoitu siitä, että se muka toimisi propagandana tietynlaisille ratkaisuille vaikeissa elämäntilanteissa. Moiseen se on aivan liian kevyt tekele. Kyseessä on kuitenkin käytännössä etuoikeutetulle (nais)yleisölle tarkoitettu voimaannuskokemus Loun matkan myötä.”

Rooleissa nähdään Clarken lisäksi Sam Claflin, Janet McTeer, Jenna Coleman, Matthew Lewis ja Brendan Coyle. Leffassa näyttelee Clarken lisäksi myös toinen Game of Thrones -tähti Charles Dance. Alla traileri.

Lue myös: Muistatko Muodon vuoksi -sarjan seksikkään blondin Kelly Carlsonin, 46? Tältä hän näyttää nyt – Episodi.fi

Lisää luettavaa