Nyt C Moressa: Will Smith sanoi tätä leffaansa ”tuskaisimmaksi pettymyksekseen”

IMDb-arvosana on 4,8.

9.4.2022 23:03

C Moressa on nyt elokuva, jota ei järin arvosta edes sen päätähti Will Smith. Kyseessä on After Earth (2013), jossa Smith näyttelee yhdessä poikansa Jaden Smithin kanssa. Ohjaajana toimii topeista ja flopeistaan tunnettu M. Night Shyamalan.

Tuhat vuotta sen jälkeen kun ihmiset ovat lähteneet Maan, isä Cypher ja poika Kitai tekevät pakkolaskun hylätylle hirviömäisten villieläinten täyttämälle planeetalle. Isänsä loukkaantuessa Kitai joutuu vaarallisen tehtävän eteen saadakseen hälytettyä apua.

Episodin kahden tähden arvostelussa kirjoitettiin näin:

After Earth sisältää sen verran paljon höpöhöpötiedettä ja liirumlaarumhenkevyyttä, että sitä on moitittu scientologia-propagandaksi. Elokuvan ongelma ei kuitenkaan ole siinä, että se yrittäisi vaivihkaa syöttää jonkinlaista ideologiaa, vaan siinä, että siitä puuttuu kaikki henki ja elämä. Loppu yllättänee vain ne, jotka vielä odottavat Shyamalanilta jotain yllättävää. Siedettävästä pituudestaan huolimatta jähmeä kerronta laahaa, ja James Newton Howardin mahtipontinen musiikki yrittää turhaan tuoda siihen pakotettua vaikuttavuutta. Kaikesta paistaa läpi, että kyseessä on vain Smithien egotrippiprojekti.”

Smith on itse sanonut elokuvaa tuskallisimmaksi pettymyksekseen koko urallaan. Voit katsoa täältä listan elokuvista, joita näyttelijät katuvat. Alla traileri.

Lue myös: Neuvostoliitto olisi saattanut tehdä maihinnousun Helsinkiin – virolaisten käymä Sinimäkien taistelu oli ratkaisevassa asemassa – Episodi.fi

Lisää luettavaa