Nyt Disney Plussassa: Kaikki kolme jaksoa Peter Jacksonin massiivisesta projektista vihdoin nähtävillä – Alunperin kyseessä piti olla elokuva

All you need is Disney Plus.

30.11.2021 12:01

Pitkä odotus on päättynyt, kun Peter Jackson on saanut seuraavan suurprojektinsa valmiiksi. Kyseessä on ainutlaatuinen The Beatles -dokumentti, joka sisältää käytännössä melkein kahdeksan tuntia ennen näkemätöntä materiaalia.

The Beatles: Get Back oli alunperin suunniteltu elokuvaksi, mutta materiaalia oli niin paljon, että Jackson päätti levittää sen kolmeen, noin kahden ja puolen tunnin jaksoon. Kuulostaako tutulta?

Dokumentissa nähdään, kuinka The Beatles on jo hajoamispisteessä. He ovat palanneet yhteen tammikuussa 1969 harjoittelemaan uutta albumia. Kaikki ei kuitenkaan suju suunnitelmien mukaan. Sarjassa nähdään, kuinka vanhat kaverukset eivät tule enää toimeen samalla tavalla – tai ehkä he vain olisivat kaivanneet taukoa.

Sarjassa nähdään, kuinka Paul McCartney, John Lennon, George Harrison ja Ringo Starr työskentelevät yhdessä ja rakentavat klassikoiksi muodostuneita lauluja, ja lopulta päätyvät soittamaan viimeisen keikkansa äänitysstudionsa katolla. Kaikki The Beatles: Get Backin jaksot ovat nyt nähtävillä Disney Plussassa.

Lisää luettavaa