Nyt Elisa Viihde Viaplayssa: Sortovaltio loukkaantui hauskasta komediasta ja uhkasi kostotoimilla – väitti sodan lietsonnaksi

IMDb-arvosana on 6,5.

24.10.2022 05:30

Elisa Viihde Viaplayssa on nyt komedia The Interview (2014).

Amerikkalaisen viihdeohjelman julkkisjournalistikaksikko saavat oikeuden haastatella Pohjois-Korean johtajaa Kim Jong-unia. Toimittajat toheloivat uudessa agenttiroolissa aika pahasti. Mutkia suunnitelmiin diktaattorin päänmenoksi aiheuttaa vielä sekin, että juontaja alkaa ymmärtää Kim Jong-unia vietettyään tämän kanssa ”laatuaikaa”, johon sisältyy viinaa, prostituoituja ja ammuskelua Stalinilta saadulla tankilla.

Näyttelijöinä nähdään James Franco, Seth Rogen, Lizzy Caplan, Randall Park, Diana Bang, Timothy Simons, Reese Alexander sekä James Yi. Ohjauksesta vastaavat Evan Goldberg sekä Rogen.

Pohjois-Korea tuomitsi elokuvan, ja valtion tiedottaja uhkasi armottomilla kostotoimenpiteillä, jos elokuva julkaistaan. Elokuvaa hän kuvasi terrorismiksi ja sodan lietsomiseksi. Alla traileri.

Lue myös: Mahtisormukset-näyttelijä ei tiennyt kuvauksissa olevansa Sauron – kertoi nyt miten hän aavisti asian – Episodi.fi

Lisää luettavaa