Nyt Elisa Viihde Viaplayssa: Uhkapelaaminen on vaarallista – leffan tosielämän Hollywood-hahmon identiteetti on ehkä salaisuus

IMDb-arvosana on 7,4.

23.1.2023 04:30

Elisa Viihde Viaplaysta voi katsella nyt pätevän rikoselokuvan Molly’s Game (2017).

Molly Bloom on olympiatason syöksylaskija, jonka ura katkeaa loukkaantumiseen. Etsiessään elämälleen uutta suuntaa, hän päätyy mukaan pokerikuvioihin: järjestämään yksityisiä peli-iltoja, joissa julkkikset lyövät korttia isoista rahoista suljettujen ovien takana.

Episodin arvostelussa elokuva sai neljä tähteä:

Molly’s Game on mentaliteetiltaan paikoin turhankin amerikkalainen, varsinkin mitä tulee Mollyn ongelmalliseen suhteeseen psykologi-isänsä (Kevin Costner) kanssa ja tästä kumpuavaan rautalankapsykoanalyysiin. Sorkin on kuitenkin rakentanut tarinasta kiinnostavan kaaren, joka ei edellä mainittua rasitetta lukuunottamatta hetkeksikään eksy sivupoluille tai jää oikeussalidraamaksi. Bloomin uurastusta seuratessaan aidosti kannustaa häntä ja jännittää hänen puolestaan oli kyse sitten alan vaaroista, epäreilusta yhteiskunnasta tai oman sisimmän paljastamisen pelottavuudesta.”

Näyttelijöinä muun muassa Jessica Chastain, Idris Elba ja Kevin Costner. Ohjauksesta vastaa Aaron Sorkin.

Leffassa nähtävän mystisen Hollywood-tähden (Michael Cera) uskotaan laajalti olleen tosielämässä Tobey Maguire. Hänet tunnetaan muun muassa Hämähäkkimiehen roolistaan. Alla traileri.

Lue myös: Rennyn ex-rakas Geena Davis täytti 67 vuotta – tältä hän näyttää nyt – Episodi.fi

Lisää luettavaa