Nyt HBO Max: Hugh Jackmanilta tuli vuonna 2021 scifitrilleri ”hikisillä seksikohtauksilla” – moni ei liene tätä megafloppia edes nähnyt

IMDb-arvosana on 5,9.

21.2.2024 06:00

HBO Maxin valikoimassa on nyt neo-noiriksikin kutsuttu scifitrilleri Reminiscence (2021).

Elokuva ei saanut hyvää vastaanottoa kriitikoilta eikä yleisöltäkään, ja se näkyi myös lippuluukulla. Reminiscence tuotti Yhdysvalloissa vain 3,9 miljoonaa dollaria, eikä muuallakaan häävisti. Variety arvioi, että elokuvan olisi täytynyt tuottaa noin 110 miljoonaa dollaria päästäkseen omilleen.

Tarinassa Nick Bannister suunnistaa pimeässä, houkutuksia täynnä olevassa maailmassa. Hän auttaa uponneen Miamin reunamilla asiakkaitaan saamaan takaisin menetettyjä muistoja. Nickin oma elämä muuttuu lopullisesti, kun asiakkaaksi saapuu Mae.

Ohjaajana Lisa Joy ja pääosassa Hugh Jackman. Mukana myös Thandie Newton, Cliff Curtis, Marina de Tavira, Daniel Wu, Mojean Aria, Brett Cullen, Natalie Martinez, Angela Sarafyan ja Nico Parker.

Neo-noir tunnelmia.

Episodi antoi arvostelussa leffalle kaksi tähteä:

”Hikisistä seksikohtauksista huolimatta heidän (Jackmanin ja Fergusonin) välillään ei ole kunnollista jännitettä. Fergusonin roolihahmo on klassinen femme fatale, jota viskiä lipittävä traumatisoitunut yksityisetsivä ei voi vastustaa. Asetelma on nähty monta kertaa myös scifissä, eikä Reminiscence tuo siihen mitään muuta uutta kuin toinen toistaan pöljempiä yllätyskäänteitä. Lisäksi viitataan kreikkalaiseen mytologiaan ja Orfeuksen ja Eurydiken rakkaustarinaan, ja sekin tuntuu vain tekijöiden väkinäiseltä yritykseltä osoittaa sivistyneisyytensä.  Tyhjänpäiväinen elokuva unohtuu saman tien, eikä sitä huvita enää muistista kaivella.”

Alla traileri.

Lue myös: Bond-tyttö Denise Richards on nyt 53 – tältä Starship Troopersissa hurmannut tähti näyttää nyt – Episodi.fi

Lähde: Wikipedia

 

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia