Nyt HBO Maxissa: DC:n tuorein supersankarileffa ei lippukassoja räjäyttänyt – suoratoistoyleisö pääsee nyt myös antamaan mielipiteensä

Uusi jatko-osa sekä ykkösosa löytyvät nyt kumpainenkin samasta suoratoistopalvelusta.

23.5.2023 10:00

Maaliskuun puolivälissä valkokangasensi-iltansa tehnyt DC:n supersankariseikkailu Shazam! Fury of the Gods valloittaa nyt myös suoratoistomaailman. Elokuva on lisätty katseltavaksi HBO Maxiin tänään tiistaina 23. toukokuuta.

Kun uusi jumalallinen uhka alkaa riepotella Philadelphiaa, Billy Batsonin (Asher Angle) ja hänen supersankari-alteregonsa Shazamin (Zachary Levi) on ryhdyttävä toimiin kaupungin turvaamiseksi. Apua hän saa onneksi kasvattiperheenjäseniltään, jotka pystyvät niin ikään muuntautumaan yliluonnollisiksi versioiksi itsestään.

Kakkoselokuvaa tähdittävät myös muun muassa Rachel Zegler (West Side Story, Balladi laululinnuista ja käärmeistä), Helen Mirren, Lucy Liu, Jack Dylan Grazer (It – Se) ja Adam Brody. Ohjaajana siinä on häärinyt ykköselokuvankin valkokankaille luotsannut David F. Sandberg (Annabelle: Creation, Lights Out).

Shazam! Fury of the Gods ei menestynyt maailman lippukassoilla kovinkaan mairittelevasti, mutta suoratoiston kautta sen pariin eksyy varmasti oma lisäyleisönsä. Tarina on jatkoa vuoden 2019 Shazam! -elokuvalle.

Alla elokuvan traileri.

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia