Nyt HBO Maxissa: Josh Brolin vihaa tätä ”paskaa” toimintaelokuvaa – edes bussilastillinen niminäyttelijöitä ei pelastanut

IMDb-arvosana on 4,7.

6.3.2024 04:30

HBO Maxin tarjonnassa on nyt elokuva Jonah Hex (2010). Leffassa on kattavasti tunnettuja niminäyttelijöitä, mutta silti se floppasi.

Sarjakuviin pohjautuvassa tarinassa Jonah Hex on arpikasvoinen kulkuri ja palkkionmetsästäjä, joka löytää kenet tahansa mistä tahansa. Selvittyään kuoleman kynsistä, Jonahin väkivaltainen menneisyys luisuu myytin ja legendan rajamaille – toinen jalka todellisessa maailmassa ja toinen tuonpuoleisessa.

Yhdysvaltain armeija tekee hänelle vastustamattoman tarjouksen, ja Hexin etsintäkuulutus pyyhitään pois. Vastineeksi hänen täytyy etsiä käsiinsä ja pysäyttää vaarallinen terroristi Quentin Turnbull.

Ohjaajana Jimmy Hayward. Näyttelijöinä Josh Brolin, John Malkovich, Megan Fox, Michael Fassbender, Will Arnett, Aidan Quinn, Jeffrey Dean Morgan, Lance Reddick sekä Michael Shannon.

Brolin oli vastikään GQ:n haastattelussa, ja hän lyttäsi elokuvan.

– En koskaan lopeta Jonah Hexin haukkumista, Brolin sanoi.

Brolin täydensi ja tarkensi vielä mielipidettään: ”Se oli vitun paska elokuva!”

Onko se niin huono? Asian voi tarkistaa HBO Maxista, mutta varoituksen sanana – Rotten Tomatoesin kriitikkomittari näyttää lukua 12 ja yleisömittari lukua 20. Alla traileri.

Lue myös: Näyttelijä-malli Elizabeth Hurley teki naisen kanssa seksikohtauksen – oma poika ohjasi ja käsikirjoitti – Episodi.fi

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia