Nyt HBO Maxissa: Kohtuullinen fantasialeffa – Liam Neeson ja Ralph Fiennes jo kolmatta kertaa samassa elokuvassa

IMDb-arvosana 5,7.

7.3.2022 18:30

HBO Maxissa on nyt fantasiaelokuva Titaanien raivo (2012). Leffa on jatkoa vuoden 2010 elokuvalle Titaanien taistelu.

Titaanit uhkaavat, joten puolijumala Perseus matkaa Hadekseen taistelemaan niitä vastaan. Zeuskin on päätynyt tuonen maailmaan vangiksi. Vapautensa häneltä on vienyt hänen poikansa Ares ja Hades.

Titaanien raivo on jo kolmas elokuva, jossa nähdään sekä Liam Neeson että Ralph Fiennes. Aiemmat ovat Titaanien taistelu ja Schindlerin lista (1993).

Erikoisena sattumana niin ikään kerrottakoon, että Bill Nighy sanoo elokuvassa täsmälleen saman repliikin – ”release the kraken” – kuin Pirates of the Caribbean: Kuolleen miehen kirstu -elokuvassa.

Episodin kolmen tähden arviossa tuumittiin aikoinaan näin:

”Elokuva on eheämpi kokonaisuus kuin edellinen, kaikkialle rönsyilevä osa oli. Nyt fantasiaelementit ovat edes melkein samasta korista poimittuja, eikä yllättäviä cyberpunk-aavikkorottia nähdä. Kuvasto on sinisilmäisen rehtiä ja sitä näytetään häpeilemättä. Kykloopit mellastavat metsässä komeasti, ja ikuinen teinipoika ei voi kuin hymyillä tulipallojen viskoessa ihmisarmeijaa taistelukentän poikki.”

Lue myös: Nyt HBO Maxissa: Omalaatuinen tunnelma sävyttää neljän tähden Liam Neeson -toimintaa – tämä on hyvää viihdettä! – Episodi.fi

Lisää luettavaa