Nyt HBO Nordicilla: Uusi origin-sarja Teräsmiehen kotiplaneetasta – voisiko tuhon estää isoisä?

DC Comicsin sarjakuvien hahmot luovat pohjan jälleen kerran uudelle televisiosarjalle.

Teräsmiehen eli Supermanin tarinaa on kerrottu alkuperäisten sarjakuvien lisäksi televisiosarjoissa ja elokuvissa, animaatioissa ja videopeleissä, ja nyt joukon jatkoksi liittyy uusi televisioversio, joka tutkii hahmoa edeltävää historiaa.

Syfy-kaapelikanavan Krypton-sarja kertoo Teräsmiehen suvun historiasta Krypton-planeetalla. Sarjan pääosassa on nuori Seg-El, joka on Teräsmiehen isoisä. Franchisen fanit tietävät, että Teräsmies lähetettiin Maahan turvaan heidän oman planeettansa tuhoutuessa, ja tämä uusi sarja tarkastelee, mikä planeetan historiassa johti näihin tapahtumiin. Elin suku on häpäisty, ja Seg-El haluaa puhdistaa perheensä maineen.

Sarjan pääosassa on uusi tuttavuus Cameron Cuffe, joka saattaa hyvinkin käynnistää uransa uuden roolinsa avulla. Niminäyttelijät sarjalta puuttuvat, mutta sarjan tekijöillä kokemusta riittää. Sarjan kehittänyt David S. Goeyr on vastuussa Yön ritari -elokuvien tarinasta, ja hän on käsikirjoittanut mm. Man of Steel -elokuvan, joten DC Comicsin mytologia on kyllä hallussa.

Krypton nähdään HBO Nordicilla tuoreeltaan ja jenkkitahdissa jakso viikossa. Ensimmäisellä kaudella on luvassa yhteensä kymmenen jaksoa.

Katso traileri alta!

Aiheeseen liittyvät jutut