Nyt HBO Nordicissa: Kehnosti toteutettu fantasia Marvel-tähdellä – Charlize Theronin puku pakotti melkein katselemaan lattiaa

IMDb-arvosana on 6,1.

HBO Nordicin valikoimassa on nyt elokuva Lumikki ja metsästäjä (2012).

Tarinassa Lumikki varttuu aikuiseksi pahan ja taikavoimia omaavan äitipuolensa Ravennan vangitsemana. Kun Lumikki pääsee pakoon, Ravenna lähettää metsästäjän hänen peräänsä.

Episodin arvostelussa tuumittiin aikoinaan näin:

”Kokenut ja palkittu mainosohjaaja Sanders heittäytyy pelottomasti kokopitkän seikkailuelokuvan ohjaksiin ja luo useita vahvoja kohtauksia. Hän on rakentanut kokonaisen fantasiamaailman ja kansoittanut sen erilaisilla olennoilla ja kansoilla, joille on selvästi luotu kattavat taustatarinat. Samalla hän on jäänyt oman visionsa vangiksi keskittyen upeisiin vistoihin ja pieniin yksityiskohtiin, kun pitäisi kuljettaa tarinaa eteenpäin tai syventää sen henkilöitä. Alkuasetelman ja kiireisen tuntuisen loppuselvittelyn välistä olisi kevyesti voinut nipsaista parikymmentäkin minuuttia.”

Charlize Theron sanoi pukunsa olleen erittäin epämukava. Hän sanoi vaikeimman hetken kuvauksissa olleen naimisiinmeno King Magnuksen kanssa. Theron joutui pukunsa vuoksi kumartamaan lattiaa kohden, ennen kuin pääsi alttarille asti.

Leffassa nähdään myös Chris Hemsworth, Bob Hoskins ja Brian Gleeson.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut