Nyt katsottavissa – Kotimaisen suosikkisarjan neljäs kausi on alkanut

Roban neljäs kausi on tullut C Moreen kahden jakson voimin.

23.5.2019 09:00

Poliisisarjan Roban neljäs tuotantokausi on alkanut C Moressa.

Neljännen tuotantokauden jaksoissa on kulunut noin neljä vuotta aiemmista tapahtumista. Poliisihallituksen tavoitteet ovat entistä raflaavammat: Suomesta halutaan EU:n turvallisin ja tasavertaisin maa, vaikka kansalaiset kokevat enemmän turvattomuutta kuin koskaan.

Pahimpina uhkakuvina pidetään laitonta maahanmuuttoa, ääriliikkeitä, jengiytymistä sekä nuorten syrjäytymistä. Paineista huolimatta poliisin pitää näkyä positiivisella tavalla, hyödyntää sosiaalista mediaa ja kohdata rikollisuuden uudet muodot.

Rooleissa nähdään aiemmilta tuotantokausilta tuttujen Kari Hietalahden, Leena Pöystin, Riku Niemisen, Tiina Lymin, Aku Hirviniemen, Ilari Johanssonin, Mari Perankosken ja Rauno Ahosen lisäksi uusia kasvoja, kuten Andrei Alén, Mimosa Willamo, Deogracias Masomi ja Linnea Skog.

Roban neljäs kausi on katsottavissa C More -suoratoistopalvelussa torstaisin 23.5. alkaen ja C More Maxilla maanantaisin 27.5. alkaen.

Sarjasta nähdään C Moressa julkaisupäivänä kaksi jaksoa ja sen jälkeen jakso viikossa. Jaksoja on yhteensä kymmenen. C Moresta löytyy myös aiemmat kaudet. Neljäs kausi nähdään myöhemmin myös MTV:n kanavilla.

Lisää luettavaa