Nyt Netflixissä: Haaveet supertähteydestä jorpakkoon – laadukkaan Pacino-leffan toinen päätähti on nykyään NCIS: Los Angelesissa

Ura johti toiseen suuntaan.

Vielä 90-luvulla Chris O’Donnell oli melkoisen suuri ja tunnettu elokuvatähti. Hänet nähtiin muun muassa elokuvissa Naisen tuoksu, Kolme muskettisoturia ja Batman & Robin -flopissa. Naisen tuoksu löytyy nyt suoratoistopalvelu Netflixistä. O’Donnell näyttelee siinä roolistaan Oscarin noukkineen Al Pacinon kanssa.

O’Donnell on kuitenkin kadonnut kirkkaimmista parrasvaloista. Kokonaan hän ei ole näyttämöltä poistunut, sillä hänet voi edelleen nähdä suositussa NCIS: Los Angeles -sarjassa. O’Donnell on myös vieraillut useissa tv-sarjoissa. Mutta entäs se elokuvaura?

Batman & Robin saattoi hyvinkin vaikuttaa miehen elokuvauraan negatiivisesti. Kyseisen katastrofin jälkeen oli tarkoitus tehdä Robinille (O’Donnell) oma spin-offinsa, mutta siitä luovuttiin.

Tähti myös teki pahan virheen, kun hän ei ottanut vastaan roolia Men in Black – miehet mustissa -elokuvasta. Will Smith keräsi pisteet huippusuositusta leffasta hänen sijaansa.

Tähden comeback-elokuvat Poikamies pulassa (1999) ja 29 Palms – vihreitä unelmia (2002) niin ikään epäonnistuivat.

Lähde: News.com.au

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut