Nyt Netflixissä: Kehuttu komedia paremmasta päästä – kumma kyllä, näyttelijää kohdeltiin kuvauksissa kuin roskaa

IMDb-arvosana 7,1.

Netflixin valikoimasta löytyy nyt Notting Hill (1999).

Kuuluisa amerikkalainen elokuvatähti (Julia Roberts)pistäytyy sattumalta Lontoon Notting Hillissä kirjakauppaan, jota pitää komea poikamies (Hugh Grant). Parin välille syttyy romanssi, jota kuuluisuus hankaloittaa.

Emily Mortimer nähdään elokuvassa niin ikään. Hän esitti siinä Hugh Grantin roolihahmon potentiaalista rakkauden kohdetta.

Mortimerin mukaan kuvaukset eivät kuitenkaan menneet hyvin. Tähti sanoi muun näyttelijäkaartin käyttäytyneen hänen läheisyydessään oudosti ja vaivaantuneesti.

Mortimer sai kuvausten aikana nokkosihottuman, jota hän ei onnistunut peittämään. Tämän vuoksi hänelle tuli iho-oireita ja hänen kasvonsa turposivat.

– Joka kerta kun jännitän – ja näytellessä jännittää – saan nokkosihottuman ja kasvoni turpoavat, tähti selitti haastattelussa.

– Kaikkia hävetti. Se oli hyvin kiusallista. He ajattelivat: ”Kuka tämä tyttö on, jolla on vain yksi kohtaus, mutta hän tekee siitä niin ison asian.” Kukaan ei puhunut minulle. Se oli outoa, Mortimer jatkoi.

Hän oli tilansa vuoksi ujo ja nolostunut, joka ei hänen mukaansa auttanut muiden lämpenemistä Mortimeria kohtaan.

Mortimerin uraa outo tapaus ei kuitenkaan tuhonnut. Hänet on nähty muun muassa The Newsroom -tv-sarjassa. Seuraava iso elokuvarooli hänellä on Mary Poppins Returns -elokuvassa.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut