Nyt Netflixissä: mainio ja hulvaton supersankarileffa vuodelta 2017 – ”oikeasti ääneen naurattavan hauska”

Hyvää Marvel-viihdettä.

Thor: Ragnarök (2017) on lisätty Netflixin valikoimaan.

Taika Waititin ohjaustyössä Thor ja Loki ottavat yhteen kuoleman jumalatar Helan kanssa. Yhteenotto kuitenkin päättyy huonosti Thorille, joka menettää vasaransa ja päätyy vangiksi kaukaiselle Sakaar-planeetalle. Ukkosen jumalan täytyy löytää keino päästä takaisin Asgardiin, mutta hän joutuu ensin kohtaamaan Hulkin gladiaattoritaistelussa.

Pääosissa nähdään Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Cate Blanchett, Idris Elba, Mark Ruffalo, Jeff Goldblum, Tessa Thompson, Karl Urban ja Anthony Hopkins.

Episodin arviossa Thor: Ragnarök sai neljä tähteä. Alla on otteita arviosta.

”Vaikka Ragnarök jatkaa Dark Worldin outoa Star Wars -mentaliteettia viikinkijumalista kertovaan tarinaan sotkemista, on se helposti paras Thor-elokuva.”

”Toisin kuin Dark WorldRagnarök on mauttomimmillaankin oikeasti ääneen naurattavan hauska. Sen toiminta on jännittävää, vaikka keskittyykin yllättävän paljon aseilla räiskimiseen – sankareidenkin ja sellaiseksi miellettävien surutta teloittaessa väkea oikealla ja vasemmalla. Ennen kaikkea mainiosti roolitettujen hahmojen kemiat toimivat jälleen täysillä.”

Katso traileri alta.

Lähde: Flixable

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut