Vielä hetken Netflixissä: Vaarallisessa kohtauksessa näkyy näyttelijän pelko – elokuva nousee tusinatoimintojen yläpuolelle

IMDb-arvosana on 6,6.

29.10.2022 04:30

Netflixissä on vielä hetken elokuva Medusan perintö (2012).

Suositun Medusa-elokuvasarjan spin offissa nähdään päähahmona Jason Bournen sijaan Aaron Cross. Hän joutuu leffassa CIA:n tappolistalle.

Ohjauksesta vastaa Tony Gilroy. Pääosissa nähdään Jeremy Renner, Rachel Weisz, Scott Glenn, Stacy Keach, Edward Norton, sekä Donna Murphy.

Episodin kolmen tähden arvostelussa tuumittiin näin:

”Ei elokuva kuitenkaan mikään hutilaukaus ole. Se on kaikin puolin viihdyttävä ja taitavasti rakennettu agenttijännäri, mutta kokonaisuutena perintö jää silti hieman laihaksi.”

Renner päristelee elokuvassa moottoripyörällä Weisz kyydissään. Stuntti oli niin pelottava, että Weisz sanoi, ettei hänen tarvinnut näytellä siinä lainkaan – hän pelkäsi oikeasti. Renner puolestaan kertoi kohtauksen olleen niin ikään pelottava ja leffan vaikein, sillä hän oli vastuussa Weiszin hengestä. Elokuva poistuu 15. marraskuuta 2022. Alla traileri.

Lue myös: House of the Dragonin 18-vuotias näyttelijätär pelkäsi seksikohtausta – vastanäyttelijä oli 30 vuotta vanhempi mies – Episodi.fi

Lisää luettavaa