Nyt Paramount Plussassa: Viggo Mortensenin huippuleffa – ”hyvin mielenkiintoinen ja ristiriitaisuudessaan kiehtova tapaus”

Elokuvan Rotten Tomatoes -prosentti on 82.

27.7.2022 19:00

Paramount Plussaan on lisätty Captain Fantastic (2016).

Matt Rossin ohjaamassa draamakomediassa pelkistettyä ja eristäytynyttä elämää luonnon helmassa viettänyt perhe joutuu lähtemään luomastaan lintukodosta ja kohtaamaan modernin maailman erilaiset arvot ja maailmankatsomuksen.

Pääosaa esittää Viggo Mortensen, joka nappasi roolisuorituksestaan parhaan miespääosan Oscar-ehdokkuuden. Elokuvassa näyttelee myös Frank Langella, Kathryn Hahn, George MacKay ja Steve Zahn.

Captain Fantasticin Rotten Tomatoes -prosentti on 82. Episodin arviossa elokuva sai neljä tähteä.

Captain Fantastic on siis hyvin mielenkiintoinen ja ristiriitaisuudessaan kiehtova tapaus. Pääasiassa tv-sarjoissa näytelleen Matt Rossin elokuva haukkaa valtavan palan, eikä hyvistä tarkoituksista huolimatta saa sitä kunnolla pureskeltua. Aina, kun teemat uhkaavat mennä liian vakaviksi, elokuva luistaa tilanteesta humoristisella keveydellä. Se lisää elokuvan sympaattisuutta mutta toisaalta päästä katsojan välillä hieman liian helpolla”, kirjoitettiin arviossa.

Katso traileri alta.

Lisää luettavaa