Nyt Prime Videossa: Kovasti kehuttua rikosleffaa varjostaa seksikohut – myös vastanäyttelijä haukkui leffan tähden

IMDb-arvosana on 7,6.

Prime Videossa on nyt komiikallakin ladattu rikoselokuva Baby Driver (2017)

Lahjakas nuori pakoautokuski Baby (Ansel Elgort) on alansa huippu. Lääkkeenä pahaan tinnitukseen hän kuuntelee jatkuvasti musiikkia, ja kun tien päälle löytyy oikea kappale, ei ratin takaa voisi löytyä parempaa kuskia. Kun hän tapaa unelmiensa tytön, Baby näkee tilaisuutensa tulleen jättää taakseen rikollinen elämä ja aloittaa alusta. Rikollisliigasta eroaminen ei kuitenkaan käy niin helposti kuin hän oli kuvitellut.

Elokuva on Kevin Spaceyn viimeinen iso leffa ennen hänen joutumistaan keskelle seksuaalisen häirinnän kohua. Monet ovat syyttäneet häntä epäsopivasta käytöksestä. Yhdestä tapauksesta käydään parhaillaan oikeudenkäyntiä.

Leffassa nähtävä Jon Bernthal ei myöskään ylistä kokemuksiaan Spaceyn kanssa.

– Menetin valtavasti kunnioitusta häntä kohtaan, Bernthal sanoi radiohaastattelussa.

Bernthal kertoi saaneensa Spaceystä huonon mielikuvan Baby Driverin kuvauksissa. Hän harmitteli asiaa, koska oli Spaceyn fani. Bernthal oli nuorena näyttelijänä nähnyt Spaceyn teatteriesityksessä Lontoossa, jonka hän kertoi muuttaneen hänen elämäänsä.

– Kun näin minkälainen mies hän oli kollegana – menetin kaiken kunnioituksen häntä kohtaan ja olin valtavan pettynyt, Bernthal mietti.

– Hän oli kiusaajan oloinen. Paheksuin hänen käytöstään joitakin kuvauksissa olleita ihmisiä kohtaan, Bernthal jatkoi.

Näyttelijä sanoi olleensa iloinen, kun pääsi lopulta pois kuvauksista. Seksuaalista häirintää hän ei kuitenkaan kuvauksissa nähnyt. Alla traileri.

Lue myös: Baby Driver -tähti Ansel Elgort kiisti seksuaaliseen tekoon pakottamisen – väitetysti hyväksikäytti 17-vuotiasta tyttöä – Episodi.fi

YouTube video

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut