Nyt Prime Videossa: Loistava käsikirjoitus ei taannut hyvää elokuvaa – kohellusleffaa ei voi suositella

IMDb-arvosana on 5,3.

4.4.2022 02:00

Prime Videon tarjonnasta löytyy nyt elokuva Polttarittaret (2012).

Morsiusneidot ja Kauhea kankkunen -menestysten jäljillä etenevä särmikäs vauhtikomedia käynnistyy Beckyn (Rebel Wilson) pyytäessä morsiusneidoikseen kolmea kaveriaan, jotka piikittelivät häntä lukiossa. Regan (Kirsten Dunst) ottaa kaason tehtävän vastaan pitkin hampain, sillä hän toivoi salaa olevansa kaveriporukan ensimmäinen morsian. Joukkoon liittyvät myös ivallinen Gena (Lizzy Kaplan) sekä bilettämistä rakastava Katie (Isla Fisher). Riehakkaiden morsiusneitojen juhlinta polttareissa lähtee käsistä ja saa aikaan totaalisen katastrofin.

Ohjauksesta vastaa Leslye Headland. Elokuvan käsikirjoitus valittiin vuonna 2008 pidetyimpien käsikirjoitusten listalle, joista ei ole vielä tehty elokuvaa.

Episodin arvostelussa elokuva sai kaksi tähteä:

Polttarittaret on ohjaaja-käsikirjoittaja Leslye Headlandin esikoiselokuva. Hänen nuori ikänsä paistaa läpi niin käsikirjoituksessa, ohjauksessa kuin toteutuksessakin. Näyttelijät ovat mainioita ja dialogi paikoin todella hyvää, mutta kokonaisuus hukkuu pikkunäppäryyteen ja yritykseen olla jotakin muuta kuin miltä lopputulos näyttää.”

Alla traileri.

Lähde: IMDbtvtv

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyen

Aiheeseen liittyviä elokuvia