Nyt Prime Videossa: Vuosituhannen eniten vihaa ja rakkautta herättänyt elokuva? Väitetty uudeksi Titaniciksi

IMDb-arvosana 5,3.

20.9.2022 12:30

Prime Videoon on lisätty paljon mielipiteitä jakanut elokuva Twilight – Houkutus, ja myös sen neljä jatko-osaa. Twilight – Houkutus perustuu Stephanie Meyerin menestysromaaniin, ja leffan ohjaajana toimii Catherine Hardwicke. Elokuva sai valtavan fanijoukon, mutta useimmat kriitikot eivät kuitenkaan pitäneet siitä.

Tarinassa 17-vuotias Bella Swan (Kristen Stewart) on varma kolmesta asiasta: Edward Cullen (Robert Pattinson) on vampyyri, osa Edwardista himoaa hänen vertaan, ja hän on korviaan myöten rakastunut Edwardiin!

Twilightia on jopa sanottu suurimmaksi rakkaustarinaksi sitten Titanicin. Elokuva tuo samaan tapaan yhteen kaksi täysin erilaista maailmaa, kun tavallinen amerikkalainen high school -tyttö kohtaa toisista piireistä saapuvan vampyyrin.

Leffassa nähdään kohtaus, jossa Bella menee ensimmäistä kertaa Cullensin taloon, ja näyttelijä Nikki Reed rikkoo siellä kulhon. Reed loukkasi hetkessä oikeasti kätensä, ja tästä syystä tähdellä onkin päällään hanskat kohtauksen aikana. Alla traileri.

Lue myös: Nyt Disney Plussassa: Näyttelijättären oli pakko tehdä supersankarileffa – haukkui elokuvan hirveäksi – Episodi.fi

Lähde: IMDb

Aiheeseen liittyviä elokuvia

Lisää luettavaa