Nyt Prime Videossa: Yksi parhaista rikoselokuvista tähtikattauksella – juoksemalla tehty takaa-ajokohtaus kesti kuukausia kuvata

IMDb-arvosana on 7,9.

10.6.2022 21:33

Prime Videossa on nyt rikoselokuva Carlito’s Way (1993).

Lakimies saa entisen huumepomon Carlito Briganten ulos vankilasta muodollisuuden nojalla. Carlito ällistyttää paikallista alamaailmaa, kun hän päättää ryhtyä rehelliseksi. Mutta Carliton unelma rehellisestä elämästä horjuu joka käänteessä ja hänen vanhentunut kunniasääntönsä syöksee hänet raakaan taisteluun elämästä ja kuolemasta säälimättömiä voimia vastaan, jotka eivät suostu päästämään häntä menemään.

Näyttelijöinä Al Pacino, Ingrid Rogers, James Rebhorn, John Leguizamo, Joseph Siravo, Luis Guzmán, Penelope Ann Miller, Sean Penn sekä Viggo Mortensen.

Ohjaaja Brian De Palma sanoi heidän aloittaneen takaa-ajokohtauksen kuvaamisen talvella ja lopettaneen sen kesällä. Kyseisessä kohtauksessa ei kaahata autoilla vaan juostaan. Pacinolla oli vaikeuksia kohtauksen tekemisessä kesällä, koska hänellä oli lämmin nahkatakki päällä. De Palma sanoi näyttelijän hikoilleen runsaasti – ja Pacino itse asiassa harmistui niin paljon, että hän lähti kerran kuvauksista junalla kesken kaiken kotiinsa. Alla traileri.

Lue myös: Muistatko Galactica-pilotti Jamie Bamberin, 49? Tältä hän näyttää nyt – Episodi.fi

Lähde: IMDb

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia