Nyt Ruutu Plussassa: Loistava draama vuodelta 2019 – näyttelijätär koki leffan terapeuttisena

IMDb-arvosana on 7,8.

14.3.2023 04:30

Ruutu Plussassa on nyt vuoden 2019 elokuva Pikku naisia.

Tarinassa kuvataan sisarnelikon elämää 1860-luvun Massachusettsissa lapsuudesta naiseuteen. Matkan varrella päästään seuraamaan heidän suhdettaan toisiinsa ja myös heidän sulhasehdokkaisiinsa.

Episodin neljän tähden arvostelussa tuumittiin seuraavasti:

Saoirse Ronan, eräs aikamme taitavimpia naisnäyttelijöitä loistaa jälleen Jo Marchin roolissa. Jo on monitasoinen hahmo, joka ei missään nimessä ole täydellinen, mutta juuri siinä piilee Ronanin roolityön ja Gerwigin käsikirjoituksen mestarillisuus. Florence Pugh tuo Amyn rooliin paljon tarvittua vakavuutta ja syvyyttä. Pugh esittää Amya sekä lapsena että aikuisena, ja vaikka se tuntuu ajoittain temppuilulta Pugh kantaa itseään eri tavalla aikuisen Amyn roolissa. Se on vaikuttava ja viihdyttävä roolisuoritus, joka ei varmasti jää huomiotta alkuvuoden palkintogaaloissa.”

Näyttelijöinä myös muun muassa Emma Watson, Eliza ScanlenLaura DernTimothée ChalametTracy Letts, Bob Odenkirk, Meryl Streep sekä James Norton.

Florence Pugh oli tehnyt ahdistavan roolin juuri ennen Pikku naisia -kuvauksia Midsommar – loputon yö -elokuvassa. Hän kokikin Pikku naisia -kokemuksen terapeuttiseksi. Alla traileri.

Lue myös: Tietovisa: Tunnetko elokuvat pelkkien kuvien perusteella? Testaa! – Episodi.fi

Lähde: IMDb

Lisää luettavaa