Nyt SkyShowtimessa: 20 vuotta vanha kässäri päätyi lopulta leffaksi – rikostrillerin nerokas pikkupoika tekee suunnitelman äidilleen

IMDb-arvosana on 6,6.

16.3.2023 04:30

SkyShowtimessa on nyt elokuva The Book Of Henry (2017).

Yksinhuoltajaäiti elättää kahta lastaan pikkukaupungin tarjoilijana. Hänen 11-vuotias poikansa Henry on älykäs ja vastuuntuntoinen, joka huolehtii perheen taloudesta ja on äitinsä ja pikkuveljensä Peterin tuki ja turva. Kun Henry huomaa, että naapurissa asuva tyttö on vaarassa, hän pyytää äitiään Susania toimimaan rohkeasti.

Ohjauksesta vastaa Star Wars -elokuva The Rise of Skywalkerin puikoista lähtenyt Colin Trevorrow, joka tunnetaan myös Jurassic World -elokuvan ohjaajana. Näyttelijöinä Naomi Watts, Jaeden Lieberher, Jacob Tremblay sekä Maddie Ziegler.

Elokuvakriitikko Chris Stuckmann kertoi Colin Trevorrowin sanoneen, että Gregg Hurwitzin käsikirjoitus oli jo 20 vuotta vanha. Lopulta siitä tehtiin elokuva.

Trevorrow kertoi kuitenkin lukeneensa ensin version käsikirjoituksesta, joka oli enemmänkin musta komedia,  jollaista hän ei halunnut leffasta tehdä. Sen vuoksi käsikirjoitusta muutettiin Trevorrowin haluamaan suuntaan. Alla traileri.

Lue myös: Colin Trevorrow kärsi kovasti Star Wars 9 -potkuistaan – kertoi millaista oli jättää projekti taakseen – Episodi.fi

Lähde: IMDb

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia