Nyt SkyShowtimessa: Mainion animaatioleffan ääninäyttelijöinä kuullaan liuta huimia tähtinimiä – Christopher Walken nousi porukasta esiin

IMDb-arvosana on 6,5.

30.1.2023 14:33

SkyShowtimessa on nyt vuoden 1998 animaatio Muurahaizet tai toiselta nimeltään Antz.

Muurahaizten tarinaa kuljettaa kertojamuurahainen nimeltä Z, jonka rooli on varta vasten kirjoitettu Woody Allenille. Elokuva alkaa, kun Z makaa psykiatrin sohvalla tilittäen henkilökohtaisia ongelmiaan. Z vastaa siis täysin Allenin omaa tyyppihahmoa: hän on heiveröinen, pelokas, neuroottinen, itseään ja ympäristöään ylianalysoiva työläismuurahainen.

Valinnan vapauden ja yksilöllisyyden puolesta kapinoiva Z vaihtaa hetkeksi paikkoja sotilaiden kastiin kuuluvan Weaverin (Sylvester Stallone) kanssa – ja joutuu kylmiltään taisteluun termiittejä vastaan. Kaiken lisäksi Z rakastuu vielä prinsessa Balaan (Sharon Stone). Rakkaus eri luokkien välillä näyttää mahdottomalta, mutta erinäisten sattumusten kautta hän tulee sohineeksi myös yhdyskunnan järkähtämättömänä pidettyä valtapolitiikkaa. Samalla hän jatkaa haaveilua ötököiden paratiisista nimeltä Insektopia.

Näyttelijöinä Allenin, Stonen ja Stallonen lisäksi Dan Aykroyd, Anne Bancroft, Danny Glover, Gene Hackman, Jane Curtin, Jennifer Lopez, Christopher Walken sekä John Mahoney. Ohjauksesta vastaa Eric Darnell sekä Tim Johnson.

Christoper Walken nousi huimasta tähtikaartista esiin hienolla suorituksellaan. Walkenin ääninäyttely oli niin erinomaista, että Cutterin roolia laajennettiin.

Lue myös: Putin ei pitäisi tästä leffasta ja se kiellettiin Venäjällä – viiden tähden kaaosta ja komediaa nyt Elisa Viihde Viaplayssa – Episodi.fi

Lähde: IMDb

Lisää luettavaa