Nyt SkyShowtimessa: Uunituore seksiä ja irvokkaita hetkiä tarjoava leffa tuli katsottavaksi – rietasta meininkiä ja liikaa pituutta!

IMDb-arvosana on 7,2. Nyt tarvitaan niitä aikuisten vaippoja.

6.7.2023 05:30

Elokuva Babylon (2022) lisätään tänään SkyShowtimen tarjontaan. Se sai kriitikoilta ristiriitaisen vastaanoton, ja sitä syytettiin ainakin ylipitkäksi. Elokuva on peräti kolme tuntia ja yhdeksän minuuttia pitkä.

Tarina kertoo suurista kunnianhimoista sekä järjettömistä ylilyönneistä. Leffa näyttää useiden hahmojen nousun ja laskun hillittömän rappion ja turmeluksen aikakaudella varhaisessa Hollywoodissa.

Episodi antoi elokuvalle arvostelussa neljä tähteä:

”Välillä miettii, että Babylonista olisi saanut upean, monikautisen sarjan johonkin suoratoistopalveluun. Nyt tarina tekee isojakin loikkia asioiden kehittymisessä jättäen kiehtovien hahmojen kehityskaaria katsojan pääteltäväksi. Damien Chazelle ei kuitenkaan ole halunnut tehdä sarjaa. Hän on hyvällä tavalla vanhanaikainen elokuvantekijä, ja hän on tehnyt juuri sellaisen elokuvan kuin on halunnutkin. Jos on niin onnekas, että pystyy pääsemään siihen sisälle, luvassa on lumoava kolmituntinen, joka kuluu kuin siivillä.”

Margot Robbie elokuvassa Babylon (2022).

Emma Stone valittiin alun perin päärooliin, jonka ilmoitettiin perustuvan Clara Bowiin, mutta hän jäi pois koronapandemian  aiheuttamien aikatauluongelmien vuoksi. Kun Margot Robbie korvasi hänet, roolia muokattiin fiktiivisemmäksi.

Ohjaajana ja käsikirjoittajana Damien Chazelle. Näyttelijöinä Brad Pitt, Margot Robbie, Olivia Wilde, Jimmy Ortega ja Jean Smart.

Lue myös: Pahoinpitelystä syytetty Marvel-tähti astui oikeuden eteen – puolustusasianaja kertoi tiedotteessa erilaisesta tapahtumien kulusta – Episodi.fi

Lähde: IMDb

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia