Nyt suoratoistona: Ehkä kaikkien aikojen arvostetuin scifi-sarja – jaksot hämmästyttävät tasaiseen tahtiin

IMDb-arvosana on 8,4.

16.8.2023 05:30

SkyShowtime on lisännyt palveluunsa osan ensimmäisestä, alkuperäisestä Star Trek -sarjasta, jota julkaistiin vuosina 1966-1969. Sarjan tarinat kertovat USS Enterprisen miehistön seikkailuista avaruudessa ja mitä erikoisemmilla planeetoilla.

SkyShowtimessa ei jostain kumman syystä ole kuin viisi jaksoa ensimmäiseltä kaudelta. Netflixin asiakkaat voivat huokaista helpotuksesta, sillä sieltä löytyy sarjan kaikki kolme kautta.

Star Trek.

Vanhaa Star Trekiä katsoessa hämmästyy ja hölmistyy tasaisin väliajoin. Reaktio johtuu siitä, että niin moni asia on alun perin ollut juuri tässä sarjassa. Televisiosarjoihin ja elokuviin on lainattu Star Trekistä roppakaupalla ideoita, ja aina kun sellaisen lainauksen huomaa, tulee hauska ahaa-elämys. Jo pelkästään tämän takia sarja kannattaa katsoa läpi.

Tähtikaartista löytyvät muun muassa William Shatner, Leonard Nimoy, DeForest Kelley, Nichelle Nichols, James Doohan, George Takei, Walter Koenig, Grace Lee Whitney ja Majel Barrett.

Lue myös: Star Trek -legenda William Shatneria kiellettiin osallistumasta Leonard Nimoyn eli Spockin hautajaisiin – kertoi nyt asiasta – Episodi.fi

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia