Star Trek -legenda William Shatneria kiellettiin osallistumasta Leonard Nimoyn eli Spockin hautajaisiin – kertoi nyt asiasta

Harmi, ettei asioita saatu selvitettyä.

6.9.2018 21:31

Alkuperäisessä Star Trek -kokoonpanossa näytellyt William Shatner kertoi muistelmissaan ikävän tarinan. Hän ei nimittäin voinut osallistua kollegansa ja ystävänsä Leonard Nimoyn hautajaisiin.

– Minulle tehtiin selväksi, etten ollut tervetullut hänen hautajaisiinsa. Se oli kivuliasta, Shatner kertoi.

Shatnerin mielestä Nimoy oli hänen läheisin ystävänsä. Hän kertoi Nimoyn muun muassa pitäneen Shatneria omana veljenään.

– Silti hänen elämänsä lopussa, syistä joita en tiedä, hän ei ollut ystäväni. Soitin hänelle, eikä hän vastannut puhelimeen tai vastannut viesteihin. Sitten hän kuoli, enkä tuntenut oloani tervetulleeksi hänen hautajaisiinsa, Shatner jatkoi.

Shatnerin puheista voi päätellä, että parivaljakolla on ollut hyviäkin aikoja vuosien varrella. Jossain vaiheessa jotain ilmeisesti kuitenkin tapahtui, joka johti Nimoyn irtaantumiseen ystävästään.

Shatner ei raportoidusti ole ollut mikään paras ystävä ainakaan Star Trek -kuvauksissa. Tiettävästi hän on esimerkiksi ominut muiden repliikkejä.

Lähde: Cinema Blend

Lisää luettavaa