Nyt suoratoistona: Vuoden 2013 supersankarileffan tähti kieltäytyi steroideista – pumppasi itsensä kuntoon ilmankin

IMDb-arvosana on 7,0.

30.10.2023 12:00

Prime Videossa on nyt supersankarileffa Man of Steel (2013).

Krypton-planeetan johtava tiedemies Jor-El ja vaimonsa saavat ensimmäisen biologisesti syntyneen lapsen vuosisatoihin. Ikävä kyllä Kryptonin ydin on luhistumassa samaan aikaan, kun planeetta on kenraali Zodin aloittaman sisällissodan kourissa. Jor-El lähettää lapsensa avaruuteen mukanaan koodi, joka sisältää koko Kryptonin yhteiskuntarakenteen. Ulkoavaruuden vankilavyöhykkeelle tuomittu Zod vannoo löytävänsä koodin vapauduttuaan.

Maapallolla Clark Kentiksi ristitty lapsi varttuu viljelijäpariskunnan, Jonathan ja Martha Kentin hoivissa. Maan ulkopuolisen taustansa vuoksi Clarkilla on käytössään yli-inhimillisiä voimia, joita hän opettelee käyttämään selvittääkseen kuka hän todella on. Clark ei tiedä alkuperäänsä ennen kuin sattuu Etelämantereen jään sisältä löytyvään avaruusalukseen. Samaa ihmettä tutkimassa on myös reportteri Lois Lane, joka saa ensimmäisenä todistaa avaruuden yli-ihmisten olemassaoloa. Pian sen tietää koko maailma, sillä Zod löytää tiensä Maahan.

Man of Steel.

Henry Cavill paljasti, ettei suostunut ottamaan steroideja pumpatakseen itselleen lihakset roolia varten. Hän myös kieltäytyi digitaalisista parannuksista hänen paidattomissa kohtauksissaan. Hänen mielestään kyseisenlainen ”temppuilu” olisi ollut epärehellistä.

Viimeisenä rutistuksena Cavill söi vain noin 1500 kilokaloria päivässä. Näin hän sai esiin vatsalihaksensa mahdollisimman hyvin. Ohjaaja Zack Snyder halusi kiittää tähteä ja antoi hänelle paidattomien kohtausten jälkeen jäätelöä ja pitsaa palkinnoksi.

Elokuva on myös HBO Maxissa ja Viaplayssa. Alla traileri.

Lue myös: Muistatko vielä Rooman sheriffi -sarjan kauniin punapään Lauren Hollyn – tältä 60 täyttänyt tähti näyttää nyt – Episodi.fi

Lisää luettavaa