Nyt suoratoistona: Vuoden 2019 katastrofileffa tarjoaa pauketta ja mäiskettä riittämiin! Lopulta se käy puuduttavaksi

IMDb-arvosana on 6,0.

18.3.2024 07:00

Prime Videoon ja Viaplayhin lisättiin mäiskeleffa Godzilla II: King of the Monsters (2019). Viaplayhin lisättiin myös Godzilla (2014).

Ekoterroristit vapauttavat Ghidorahin, joka herättää ympäri maailmaa muita, titaaneina tunnettuja hirviöitä. Tapahtumat pakottavat Godzillan ja Mothran nousemaan pintaan ja käymään ratkaisevan taistelun Ghidorahin ja Rodanin kanssa.

Godzilla II: King of the Monsters.

Rooleissa nähdään muun muassa Kyle Chandler, Vera Farmiga, Millie Bobby Brown ja Ken Watanabe. Ohjaajana Michael Dougherty.

Elokuva on hyvin kaavamainen monsterileffa, eikä se ota riskejä suuntaan eikä toiseen. Mäiskettä ja pauketta se tarjoaa parin tunnin viihtymistä varten, mutta meno saattaa käydä myös puuduttavaksi.

Episodi antoi elokuvalle arvostelussa kolme tähteä:

Godzilla II on nimittäin ihan hirvittävän huono elokuva. Siinä on valtavasti ihmisiä, joiden motivaatiot ja teot ovat paikoin täysin käsittämättömiä mutta tuntuvat silti ristiriitaisilta. Jotkut haluavat tuhota hirviöt, jotkut haluavat suojella kaikkea tuhoavia hirviöitä, koska ne ilmeisesti siten suojelevat ihmiskuntaa, ja jotkut haluavat hirviöt omia tarkoitusperiään varten, koska… no, se ei oikein ikinä selviä. Ai niin, ekologia ja jotain…”

Elokuva on Prime Videon ja Viaplayn lisäksi myös HBO Maxissa. Alla traileri.

Lue myös: Muistatko vielä Buffy-sarjan kaunottaren Charisma Carpenterin, 53? Tältä hän näyttää nyt – Episodi.fi

 

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia