Vielä hetken Netflixissä: Vuoden 2021 mörkökomedia sai mukaan legendat – yksi näyttelijä ei tiennyt mihin koe-esiintyi

IMDb-arvosana on 7,1.

27.1.2024 11:00

Netflixistä on poistumassa elokuva Ghostbusters: Afterlife (2021). Se on omistettu vuonna 2014 kuolleen Harold Ramisin muistolle.

Lapset päättävät tutkia sukutonttia ja sen eriskummallista historiaa. Tapahtumat alkavat saada kierroksia, kun lapset löytävät epätavallisia asioita ja salaisuuksia – ja jopa yhteyden Haamujengiin. Pian he alkavat selvittää erikoisia, kaupunkia piinaavia maanjäristyksiä, ja niiden ja perheen historialla saattaa olla yhteys.

Ohjaajana Jason Reitman. Näyttelijöinä Carrie Coon, Finn Wolfhard, Mckenna Grace, Paul Rudd, Logan Kim, Celeste O’Connor, Bill Murray, Dan Aykroyd, Ernie Hudson, Sigourney Weaver sekä J.K. Simmons.

Dan Aykroyd, Bill Murray ja Ernie Hudson elokuvassa Ghostbusters: Afterlife (2021).

Stranger Things -näyttelijä Finn Wolfhard sai yllättyä, sillä hänelle ei kerrottu, mihin elokuvaan hän oli koe-esiintymässä. Tämä johtui siitä, että leffa oli salainen projekti.

Mainittakoon myös, että Paul Rudd ilmoitti hauskalla tavalla liittymisestään elokuvaan. Hän jakoi sosiaaliseen mediaan julkaisun, jossa hän seisoi Haamujengin päämajan edessä New Yorkissa. Päämaja sijaitsee Hook & Ladder Company 8:ssa, joka on osoitteessa 14 North Moore Street sijaitseva paloasema.

Elokuva poistuu 13. helmikuuta. Alla traileri.

Lue myös: Muistatko vielä O.C.-tähti Mischa Bartonin? Tältä hän näyttää nyt – Episodi.fi

Lähde: IMDb

Lisää luettavaa