Nyt Viaplayssa: Loistava toimintaelokuva jota Tarantinokin ylisti – päätähti sai roolin lääkärikäynnin ansiosta

IMDb-arvosana on 7,7.

Elisa Viihde Viaplayssa on nyt toimintadraama Koston liekki (2004).

Rankasti ryyppäävä, loppuunpalanut CIA:n agentti John Creasy (Denzel Washington) on luopunut toivosta elämänsä suhteen kunnes hänet palkataan yhdeksänvuotiaan Pita Ramosin (Dakota Fanning) henkivartijaksi. Pala palalta Creasyn sisin alkaa eheytyä, mutta kun Pita kidnapataan, pääsee Creasyn tukahdutettu raivo valloilleen eikä hän pysähdy ennen kuin teko on kostettu. Loppuun asti.

Washington sai yllättäen roolinsa lääkärikäynnin ansiosta. Hän törmäsi odotushuoneessa ohjaaja Tony Scottiin ja alkoi keskustella tämän kanssa. He olivat viimeksi nähneet Purppuravyöhyke-elokuvan kuvauksissa vuonna 1995.

Scott oli nähnyt edellisenä iltana Dakota Fanningin roolisuorituksen I Am Sam (2001) -elokuvassa ja hänelle tuli mieleen, että hän ja Washington voisivat toimia samassa elokuvassa. Fanning näyttelikin Washingtonin mukaan Koston liekissä niin hienosti, että hän sanoi unohtaneensa katsovansa näyttelemistä.

Quentin Tarantinoa siteerattiin aikoinaan elokuvan julisteessa, hän tuumi: ”Helvetillisen kova.” Alla traileri. Lue myös: Näin Amber Heard reagoi tuomioon – julkaisi tiedotteen – Episodi.fi

YouTube video

Lähde: IMDb

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut