Nyt Viaplayssa: Tyyppi kyllästyy maailman typeryyteen ja tekee vääryyksistä lopun – lopputuloksena hauska komedia

IMDb-arvosana on 7,1.

Elisa Viihde Viaplayssa on nyt hauska komedia God Bless America (2011).

God Bless America on herkullinen toimintakomedia ja satiiri, jossa keski-ikäinen Frank havahtuu häntä ympäröivän maailman kertakaikkiseen typeryyteen, tarttuu aseeseen ja päättää tehdä vääryyksistä lopun ääliö kerrallaan. Mies vohkii kärrykseen päheän keltaisten Mustangin, kaverikseen hän saa teini ikäisen hengenheimolaisensa Roxyn. Ruudinkatkuisella toiminnalla ja mustalla huumorilla ladattu matka kohti parempaa maailmaa voi alkaa.

Näyttelijöinä Alexie Gilmore, Tara Lynne Barr, Joel Murray, Mackenzie Brooke Smith, Travis Wester sekä Melinda Page Hamilton. Ohjauksesta vastaa Bobcat Goldthwait.

Kun Frank ostaa AK-47:n, myyjä kuvailee sitä seuraavasti: ”Paras mitä on olemassa. Kun sinun täytyy ehdottomasti tappaa jokainen huoneessa oleva kusipää, älä hyväksy korvikkeita.” Tämä on viittaus Samuel L. Jacksonin repliikkiin Quentin Tarantinon elokuvassa Jackie Brown (1997).

Lue myös: Nyt Viaplayssa: Yksi Schwarzeneggerin parhaista hiteistä – muskelistara uskoi sen olevan ”joku paska leffa” – Episodi.fi

YouTube video

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut