Nyt Viaplayssa: Hollywoodin unelmaparin tuho sai kipinänsä toimintaelokuvasta – kaunis näyttelijätär vei miehen mennessään

IMDb-arvosana on 6,5.

Elisa Viihde Viaplayssa on nyt elokuva Mr. and Mrs Smith (2005).

Viiden (tai kuuden) vuoden autuaan arkisen avioliittovuoden jälkeen esikaupungin peruspariskunnan John ja Jane Smithin välillä on Grand Canyonin mentävä aukko – kunnes totuus näkee päivänvalon! Toisistaan tietämättä he ovat kilpailevien tahojen palkkalistojen kärjessä keikkuvia kylmänviileän kuolettavia palkkamurhaajia. Ja kun käy vielä ilmi, että he ovat toistensa seuraavat kohteet, kaksoiselämien törmäyskurssin seuraukset ovat hauska ja räjähdysherkkä sekoitus hersyvää komediaa, tukahdutettua intohimoa, non-stop toimintaa ja huipputeknistä asearsenaalia, jotka antavat aivan uuden merkityksen lauseelle ”kunnes kuolema meidät erottaa”.

Elokuva muistetaan myös siitä, että Angelina Jolien ja Brad Pittin suhde sai niin ikään kipinänsä tämän elokuvan myötä. Pitt oli naimissa vielä elokuvan teon aikaan Jennifer Anistonin kanssa, ja kesällä 2004 Aniston puhui vielä julkisesti perheen perustamisesta Pittin kanssa.

Tammikuussa 2005 he kuitenkin kertoivat erostaan. Eron syistä on spekuloitu julkisuudessa vuosien varrella paljon, mutta lopullisen totuuden tietänevät vain asianosaiset. Myös Pitt ja Jolie ovat sittemmin eronneet. Alla traileri.

Lue myös: Näin Amber Heard reagoi tuomioon – julkaisi tiedotteen – Episodi.fi

YouTube video

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut