Nyt Viaplayssa: Vuoden 2018 odotettu scifitoiminta jäi pettymykseksi – lopun piti olla alun perin aivan erilainen

IMDb-arvosana on 5,4.

15.7.2020 16:30

Viaplayn valikoimassa on nyt katsottavana The Predator (2018).

Avaruuden äärilaidoilta on lähestymässä ennennäkemätön uhka, joka saavuttaa pikkukaupunkien kadut. Nyt maailmankaikkeuden vaarallisimmat oliot ovat vahvempia, älykkäämpiä ja uhkaavampia kuin koskaan aiemmin, sillä ne ovat onnistuneet parantamaan genetiikkaansa muiden lajien DNA:lla. Nuori poika aiheuttaa vahingossa heidän paluunsa Maahan, minkä jälkeen ihmiskunnan tuhoutumisen voivat estää vain joukko mielenterveysongelmista kärsiviä ex-sotilaita sekä tyytymätön tiedeopettajatar.

Shane Blackin ohjaamaa The Predatoria odotettiin toiveikkaasti, mutta lopputuloksena oli ikävä kyllä suurimmalle osalle katsojista pettymys. Tiettävästi elokuvaa muutettiin radikaalisti studion taholta uusintakuvauksissa.

Myös Arnold Schwarzeneggerin piti laskeutua lopussa helikopterilla ja pyytää selviytyneitä mukaansa. Tämä kuitenkin tiettävästi jäi pois siksi, ettei Schwarzenegger halunnut niin pientä roolia.

Lisädraamaa aiheutti Olivia Munnin syrjintä kanssanäyttelijöiden taholta. Voit lukea siitä lisää täältä: Näyttelijä Olivia Munnin ura ohi? Ohjaaja ja muut näyttelijät vieroksuvat – joutuu istumaan haastatteluissa yksin

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia