Omalaatuisempi scifi-elokuva vielä hetken Netflixissä – kaksi näyttelijää ei tullut toimeen keskenään

IMDb-arvosana on 6,7.

28.3.2021 10:30

Netflixin valikoimassa on vielä hetken katsottavana elokuva Chappie (2015).

Futuristisessa yhteiskunnassa robottipoliisit pitävät rikokset kurissa. Sitten yksinäinen droidi saa keinoälyn hallintaansa.

Episodin arvostelussa elokuva sai viisi tähteä:

”Jotkut Chappien trailerit yrittävät luoda mielikuvaa toimintaspektaakkelista ihmisten ja robottien yhteenotosta. Mistään sellaisesta ei ole kyse, joten action-nistit saattavat pettyä. Elokuva käsittelee minuutta, ihmisyyttä ja sielua älykkäästi, mutta komedialliset elementit ja verenroiske saattavat vierottaa pohdiskelevan scifin ystävät. Elokuvalle on siis hyvin vaikea hahmottaa täydellistä kohderyhmää. Mutta jos onnistuu pääsemään itselleen täydellisen elokuvan tehneen Blomkampin aaltopituudelle, ei näin monia maailmoja syleilevää, ääneen naurattavaa ja sydänjuuria myöten liikuttavaa särmikästä viihdettä ole nähnyt aikoihin.”

Elokuvan näyttelijä Brandon Auret kertoi haastattelussa avoimesti paheksuvansa kollegaansa Ninjaa (Watkin Tudor Jones). Hän sanoi kaikkien tietävän, minkälaiset välit heillä on. Tiettävästi Ninja oli ainakin yrittänyt neuvoa Auretia näyttelemisessä. Kerrottakoon vielä, että Hugh Jackman puhuu elokuvassa omalla Australian aksentillaan.

Elokuva poistuu suoratoistopalvelusta 31.3.2021. Alla traileri.

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia