Onko Johnny Deppin ura nyt pelastettu? PR-asiantuntija kertoi mielipiteensä

Myös Mads Mikkelsen kommentoi vastikään.

19.8.2022 07:30

Hollywood-tähti Johnny Depp voitti aiemmin tänä vuonna kunnianloukkausoikeudenkäynnissä ex-vaimonsa Amber Heardin. Heard tuomittiin maksamaan yli 10 miljoonan dollarin korvaukset Deppille.

Onko Depp nyt puhdistanut nimensä? Avautuuko hänelle jälleen ovet Hollywoodin A-luokan jättielokuviin? Insider kysyi asiasta Red Banyan PR-yrityksen toimitusjohtajalta Evan Neirmanilta.

– Porttien voisi odottaa nyt avautuvan, kun oikeudenkäynti on takanapäin. On jo nähtävissä ensimmäisiä merkkejä, ja niitä on todennäköisesti tulossa lisää, Neirman sanoi.

PR-asiantuntija vaikuttaa uskoneen Deppin menestykseen oikeudenkäynnissä – ja sen jälkeen – jo kauan sitten.

– Oli aina todennäköistä, että Johnny Depp todennäköisesti selviää juridisesta Heard-Depp-saagasta, ja hänellä on paljon mahdollisuuksia jäljellä urallaan.

– Ratkaisevien todisteiden puute hänen ex-vaimonsa väittämästä pahoinpitelystä on nostanut hänet takaisin Hollywoodin supertähtien luokkaan, josta hänet vain väliaikaisesti syrjäytettiin, Neirman tuumi.

PR-asiantuntijan puheiden perusteella Johnny Deppin voittokulku on vasta alkamassa. Myös yleisö vaikuttaisi olevan hänen puolellaan nyt, niin kuin oli myös oikeudenkäynnin aikana.

– Johnny Depp käytti paljon aikaa, energiaa ja taloudellisia resursseja nimensä puhdistamiseen, ja se näyttää lopulta kannattaneen, Neirman sanoi.

Mads Mikkelsen puolestaan arveli vastikään, että on mahdollista, että Depp palaisi Ihmeotusten neljänteen osaan Grindelwaldin rooliin. Hän myös kertoi olevansa Deppin suuri fani.

Johnny Depp kuvaa parhaillaan ensimmäistä oikeustaistelun jälkeistä elokuvaansa. Sen nimi on Jeanne du Barry, ja Depp näyttelee leffassa Ranskan kuningasta nimeltään Ludvig XV, joka oli Ludvig XIV:n pojanpojanpoika. Elokuvan keskeisessä juonikuviossa käsitellään Ludvig XV:n viimeisen rakastajattaren Jeanne du Barryn elämää.

Lue myös: Tietovisa: Kuinka hyvin tunnet Ewan McGregorin ja hänen elokuvansa? Testaa! – Episodi.fi

Lähde: Cinemablend

Lisää luettavaa