Onko tässä naurettavin Star Wars -kulttuurisota? Jedin ikää muutettiin The Acolyten tietojen mukaiseksi – Ylläpitäjille tappouhkauksia

Trollit ovat todellisia pimeitä uhkia. Ainakin pimeitä.

24.6.2024 20:01

Screen Rant uutisoi, että toksiset Star Wars -fanit ovat löytäneet uuden aiheen, josta repiä pelihousunsa. Tällä kertaa virallinen Star Wars -wikisivusto Wookieepedia on vihan kohteena.

Sivusto päivitti nimittäin jedimestari Ki-Adi-Mundin sivustoa The Acolyte -sarjan pohjalta. Ki-Adi-Mundi tekee sarjassa cameon ja nyt hänen syntymäaikansa on kiistan aiheena.

Jotkut sivuston ylläpitäjät ovat saaneet jopa tappouhkauksia, koska sivusto päivitti tiedon, että Ki-Adi-Mundi on ollut elossa sata vuotta ennen Pimeä uhka -elokuvan tapahtumia.

Jedin ikä oli aiemmin perustunut kahteen lähteeseen: vuoden 1999 CD-ROM:iin ja vuoden 2013 keräilykorttiin. Screen Rant huomauttaa, että George Lucaskin toimi vastoin CD-ROM:in tietoja, kun vaihtoi Pimeän uhan jälkeen jedin valomiekan väriä.

Vihaisimmat ovat jopa jakaneet kuvakaappauksia Ki-Adi-Mundin legendat-sivulta. Kuvakaappauksista ”legenda”-banneri on poistettu.

Lisää luettavaa