Oscar-palkittu elokuvantekijä Disneyn uuden Nalle Puh -elokuvan kimppuun

Katolisen kirkon seksiskandaalista kertovan elokuvan käsikirjoittaja-ohjaaja ojentaa kirjoituskätensä seuraavaksi Risto Reippaan avuksi.

3.3.2017 19:30

Disney on palkannut Spotlight-elokuvalla parhaan elokuvan ja parhaan alkuperäiskäsikirjoituksen Oscar-palkinnot pokanneen Tom McCarthyn kirjoittamaan uuden version Christopher Robin -elokuvasta.

Elokuvassa seurataan A.A. Milnen kirjoista tuttua, nyt aikuiseksi kasvanutta Risto Reipasta, josta on tullut kiireinen työnarkomaani, jolla ei ole enää aikaa perheelleen. Risto löytää kuitenkin jälleen sisäisen lapsensa vanhan ystävänsä Nalle Puhin avulla.

Yllättävää kyllä Christopher Robinin aiemmista käsikirjoitusversioista on vastannut Listen Up Phillip ja Queen of Earth -indie-elokuvat kirjoittanut ja ohjannut Alex Ross Perry. Elokuvan ohjaa Marc Forster (Monster’s Ball, Finding Neverland).

McCarthy on realististen draamojen lisäksi käväissyt myös kevyempien elokuvien puolella käsikirjoittamalla Pixarin Up-elokuvan ja kirjoittamalla ja ohjaamalla The Cobblerin, jonka pääosassa nähdään Adam Sandler.

Lähde: Empire

 

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia