Palaako Ewan McGregor Star Warseihin vielä Kenobi-sarjan jälkeen? Näyttelijä kertoi

Tähden puheiden perusteella vaikuttaa hyvältä mahdollisuudelta.

Star Wars -fanien iloksi Ewan McGregor on palaamassa lähitulevaisuudessa Star Wars -maailmoihin. Tai itse asiassa hän on jo palannut, sillä Obi-Wan Kenobi -sarja on kuvattu.

Mutta voisiko McGregor palata Star Wars -rooliinsa Kenobina vielä jatkossakin – Obi-Wan Kenobi -sarjan jälkeen? Asiaa tiedusteltiin tähdeltä haastattelussa.

– Jos saisin mahdollisuuden tehdä sen uudelleen, olisin täysin valmis siihen. Taas mennään. Tuntuu kuin koputtaisin taas Disneyn ovelle, McGregor intoili.

McGregor mainitsi myös alkuperäisen Obi-Wan Kenobi -näyttelijän Alec Guinnessin.

– Oli mukava palata ja yhdistää silta minun ja Alec Guinnessin välillä, McGregor mietti.

Näyttelijä on selvästi viihtynyt sarjaa tehdessään, sillä McGregor uskoi saaneensa roolista ehkä enemmän irti, kuin Star Wars -esiosissa.

– Sain tällä kertaa irti yhtä paljon tai enemmän hänen (Kenobin) näyttelemisestä kuin kolmessa ensimmäisessä elokuvassa yhteensä. Tämä liittyy käsikirjoitukseen ja ihmisiin, joiden kanssa teimme sarjaa, tekniikkaan ja siihen, kuinka erilaista kaikki on, McGregor hehkutti kokemustaan sarjan tuotannossa.

Sarjaan on palaamassa myös muita vanhoja tuttuja Obi-Wanin lisäksi, mutta jos heistä ei tiedä, kannattanee jättää yllätykset sarjaan. Star Wars -universumi ei ole katoamassa minnekään, joten McGregorin paluulle kaukaisen galaksin seikkailuihin on varmasti hyvä mahdollisuus.

Kuuden jakson minisarja saapuu Disney Plussaan 27. toukokuuta. Alla traileri.

Lue myös: Ewan McGregorin hämmentävä hetki Kenobi-sarjan kuvauksissa: sata ihmistä tarkkaili kameran takana – Episodi.fi

YouTube video

Lähde: CinemaBlend

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut