Pamela Tola ohjaa Luokkakokous-tuottajan uuden elokuvan – tulee pikavauhtia ensi-iltaan

Luokkakokous-tuottajan uudessa elokuvassa nähdään tuttuja näyttelijöitä.

28.6.2018 15:28

Tuottaja Jesse Fryckman on tunnettu menestyskomedioistaan, kuten Luokkakokous, Luokkakokous 2 – Polttarit ja Kesäkaverit. Fryckmanin uuden tuotannon Swingers ohjaa Pamela Tola.

Kyseessä on näyttelijänä tunnetun Tolan ensimmäinen pitkän elokuvan ohjaus. Hän on aiemmin ohjannut muun muassa lyhytelokuvan Elma ja Liisa yhdessä Pihla Viitalan kanssa.

Swingers pohjautuu tanskalaiseen menestyskomedia Swingeriin vuodelta 2016. Oman versionsa käsikirjoituksesta ovat sovittaneet Niina Lahtinen ja Tola.

Swingers on tiedotteen mukaan kriisikomedia parinvaihtoviikonlopusta, jossa neljä eri-ikäistä pariskuntaa kohtaa toisensa henkisesti ja fyysisesti. Jokaisella on kriisinsä joko pinnalla tai piilossa ja sen myötä omat syynsä pyrkiä pelastamaan parisuhteensa. Viikonlopun pukukoodi on kylpytakilla tai ilman, ja rakastuminen ja mustasukkaisuus ovat kiellettyjä.

Swingers-pariskuntia esittävät tutut näyttelijät Aku Hirviniemi, Janne Kataja, Kiti Kokkonen, Matleena Kuusniemi, Mikko Nousiainen, Roope Salminen, Marja Salo ja Mimosa Willamo.

Swingers tulee elokuvateattereihin pikavauhtia. Kuvaukset alkavat heinäkuussa, ja ensi-ilta on jo 30.11.2018.

Lisää luettavaa