Passion of the Christin jatko-osan luvataan olevan maailmanhistorian suurin elokuva: ”Mel Gibson lähetti minulle käsikirjoituksen”

Voi Jeesus, se on tulossa.

23.9.2020 09:30

Movie Web uutisoi, että Passion of the Christ on mitä ilmeisimmin todella saamassa jatkoa. Elokuvassa Jeesuksena nähty Jim Caviezel ylistää ohjaaja Mel Gibsonilta saamaansa käsikirjoitusta.

”Mel Gibson lähetti minulle juuri kolmannen version käsikirjoituksesta. Se on tulossa. Sen nimi on The Passion of the Christ: Resurrection. Siitä tulee maailmanhistorian suurin elokuva”, Caviezel ylistää.

Passion of the Christ kertoi Jeesuksen viimeisistä tunneista. Elokuva on yksi kaikkien aikojen menestyneimpiä k18 -elokuvia. Se on raaka ja siinä kidutetaan Jeesusta raa’asti ja verisesti.

Menestyksestä huolimatta Caviezelin uralle elokuva ei tehnyt hyvää. Hän ei saanut kovin monipuolisia rooleja sen jälkeen. Hän kuitenkin sanoo, ettei vaihtoehtoja ollut, eikä kadu elokuvan tekemistä. Caviezel uskoo saaneensa näytteliljänkykynsä itseltään Jumalalta.

”Näitä elokuvia ei enää tehdä. Tehdään Marvel -sarjakuvaelokuvia. Näet Teräsmiehen. Et näe Jeesusta. Minä saan näytellä kaikkien aikojen suurinta supersankaria”, Caviezel ylistää.

Lisää luettavaa