Patty Jenkins joutui muuttamaan Wonder Woman -elokuvan loppua studion vaatimuksesta

Wonder Woman 1984 pyörii tällä hetkellä maailman elokuvateattereissa.

Patty Jenkinsin ohjaaman DCEU-elokuva Wonder Womanin menestys oli kohtalainen. Mutta etenkin elokuvan loppua kritisoitiin monessa käänteessä.

Koko lopputaistelu vaikuttaa todella hätäisesti väännetyltä. Lopputaistelu käydään tyhjällä yöllisellä lentokentällä (halpaa ja nopeaa tietokoneanimaatiota, jota ei tarvitse renderöidä pitkiä aikoja) ja se tuntui muutenkin aivan erillisiltä osiolta verrattuna elokuvan muuten niin komeaan ulkoasuun. Se oli halvan oloinen ratkaisu.

Nyt Jenkins selittää asiaa.

– Ensimmäisen elokuvan lopetus oli paljon pienimuotoisempi, mutta studio [Warner Bros.] vaati minua muuttamaan sen aivan viime hetkellä. En oikein pitänyt siitä. Ja se häiritsee minua, koska ihmiset puhuvat juuri tästä kohtauksesta, ja suostuin muuttamaan sitä vaikkei meillä olisi ollut aikaa tehdä sitä. Rakastuin siihen lopulta, mutta ei se ole alkuperäisen veroinen, Jenkins kertoo.

– Tällä kertaa rakastin tehdä elokuvan loppua, koska siitä löytyy kumpikin lopetus. Finaalissa on iso lopputaistelu sekä pienimuotoinen loppukohtaus. Nyt elokuvan sisältö on tasapainossa. Ja sitä oli myös hauska tehdä.

Wonder Woman 1984:n Suomen ensi-ilta on 15.1.2021.

Alla leffan alkukohtaus.

YouTube video

Lähde: Cinemablend

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut