Paul Rudd teki upean eleen kiusatulle 12-vuotiaalle pojalle – Soitti hänelle ja lähetti ainutlaatuisen lahjan

Ant-Man and the Wasp

Rudd on hieno ihminen.

Washington Post uutisoi joku aika sitten lapsesta, jonka vuosikirjaan ei juuri kukaan halunnut kirjoittaa nimeään. Yhdysvalloissa vuosikirjat ovat koululaisten kirjoja, joihin kuuluu kirjoittaa ystävilleen ja luokkatovereilleen muistoja ja muuta.

Cassandra Ridderin 12-vuotias Brody-poika tuli kotiin koulun jälkeen. Äiti huomasi, ettei vuosikirjassa ollut kuin pari nimeä. Yksi niistä oli Brodyn oma. ”Toivottavasti saat lisää ystäviä – Brody Ridder”, hän oli kirjoittanut itselleen.

Ridderin äiti jakoi kuvan suljettuun Facebook-ryhmään, jossa oli koulun muita vanhempia. Yksi äideistä oli ottanut yhteyttä viisi vuotta Brodya vanhempaan tyttäreensä, joka päätti organisoida Brodylle yllätyksen: ylemmillä luokilla opiskelevat, ”coolit” opiskelijat tulivat yllättäen luokkaan ja nimmaroivat Brodyn vuosikirjan. He ottivat koulukiusatun Brodyn kanssa kuvia, jotka levisivät netissä.

Brodyn tarina kosketti monia, muun muassa näyttelijä Paul Ruddia. NPR kertoo, kuinka Rudd lähetti Brodylle kirjeen ja soitti jopa FaceTime-puhelun pojan kanssa. ”On tärkeä muistaa, että jopa silloin kun elämä on rankkaa, asiat muuttuvat parempaan päin. On niin monia ihmisiä jotka rakastavat sinua ja pitävät sinua cooleimpana lapsena. Minä olen yksi heistä”, Rudd kirjoitti.

Myöhemmin hän vielä lähetti Brodylle signeeratun Ant-Manin kypärän. ”Hyvälle ystävälleni Brodylle, kun hän kohtaa maailman!”

YouTube video

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut