Pennywise-Skarsgård pisti alaikäisen vastanäyttelijänsä itkemään uuden Netflix-leffan kuvauksissa

Poika on saanut kunnon shokkiyllätyksen.

Antonio Camposin Netflix-elokuva The Devil All the Time on kerännyt kehuja maailmalla. Elokuvan tähdistä yksi on Se-elokuvan Pennywise eli Bill Skarsgård.

Skarsgård ilmeisesti pisti nuoren vastanäyttelijänsä Michael Banks Repetan itkemään ennenaikaisesti, koska on Pennywise.

Campos kertoi tapahtuneesta haastattelussa.

– Kohtaus on sinänsä hauska, sillä istuimme Repetan ja hänen äitinsä kanssa keskustelemaan tästä melko rankasta kohtauksesta. Lapsiahan pitäisi suojella sellaiselta, mutta hänen äitinsä oli vain ”Hän on ikäisekseen paljon vanhempi. Ei hän pelkää kauhuelokuvia tai sellaisia. Hän pelkää ainoastaan yhtä asiaa. Pennywiseä.” Olin vain ”Eh… Pennywiseä?” ja katsoin äitiä. Äiti sanoi ”Älä sano mitään.”

– Poika ei ensin tajunnut, että hän joutuu näyttelemään painajaisistaan tutun miekkosen kanssa. Jouduin sanomaan Billille, että älä mene paljastamaan kuka sinä olet. Bill oli tietenkin heti ”Mahtavaa! Aion aivan varmasti kertoa tästä.” Bill paljasti asian sinä päivänä, kun he kuvasivat kohtauksen: ”He eivät usko, että tajuaisit tämän, mutta tiedän että olet fiksu lapsi. Minä olen sen elokuvan klovni”, Bill sanoi. ”Vau, tämä on hullua. En tiennytkään. Okei”, Repeta sanoi.

– En tiedä johtuiko tämä Billin paljastuksesta, mutta Repeta alkoi itkemään kohtauksessa aivan liian aikaisin. Uskon kuitenkin, että niillä oli yhteys.

Skarsgårdin ja Repetan lisäksi elokuvassa nähdään Tom Holland, Jason Clarke, Riley Keough, Robert Pattinson, Eliza Scanlen, Sebastian Stan, Harry Melling, Haley Bennett ja Mia Wasikowska.

The Devil All the Time pyörii tällä hetkellä Netflixissä.

Alla traileri.

Lähde: Dread Central

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut