Robert Pattinsonin aksentti aiheutti puolesta-vastaan-reaktion – ohjaaja ei edes tiennyt mitä on luvassa

Halusi hoitaa homman itse.

Netflixissä on ollut hetken aikaa katsottavana synkkä draama The Devil All The Time. Elokuvassa nähdään muun muassa Tom Holland ja Robert Pattinson.

Elokuvan nähneet saattoivat huomata, että Pattinsonilla on omalaatuinen aksentti elokuvassa. Kaikki eivät ole siitä pitäneet, mutta jotkut ovat myös pitäneet Pattinsonin roolisuoritusta elokuvan parhaana asiana.

Pattinsonilla oli erikoinen lähestymistapa roolihahmoaan kohtaan. Hän ei halunnut esitellä aksenttiaan kuvausryhmälle eikä ohjaajalle ennen kuin kuvaukset alkoivat. Hän ei myöskään halunnut käyttää valmentajaa aksentin opettelussa – hän halusi kehittää sen täysin itse.

Ohjaaja tuumi asiasta, ettei hän ollut huolissaan. Hän kuitenkin tiesi, ettei Pattinsonin aksentti tule olemaan huono, vaikkei hän itse siitä pitäisikään. Hän arvostaa sitä, että joku keksii jotain outoa ja mielenkiintoista ja jota on mietitty pidemmän aikaa.

Daniel Craigilla oli myös erikoinen aksentti elokuvassa Veitsen esiin – kaikki ovat epäiltyjä. Pattinson puolestaan on kehitellyt erikoisen aksentin aiemminkin Netflix-leffaan The King.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut