Peter Jackson seuraavaksi post-apokalyptisen scifin kimppuun

By Gage Skidmore - https://www.flickr.com/photos/gageskidmore/14602576517/, CC BY-SA 2.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=34349925

Kehuttujen Lord of the Ringsien ja haukuttujen Hobittien jälkeen ohjaaja Peter Jackson on valmis seuraavaan suurprojektiinsa.

Jacksonin salaisesta projektista on huhuiltu viime kesästä lähtien, kun selvisi, että hän palaa yhteen Steven Spielbergin kanssa uuden Tintti-leffan tiimoilta. Salaiseksi projektiksi on nyt paljastunut Philip Reeven kirjoittama scifi-romaani Mortal Engines.

Jacksonin suojatti Christian Rivers tekee ohjausdebyyttinsä romaanin adaptaation pohjalta, jonka ovat kirjoittaneet Jackson, Jacksonin tuotantokumpani/vaimo Fran Walsh sekä Philippa Boyens.

Mortal Engines
on post-apokalyptinen scifi-tarina, jossa maailman ovat tuhonneet lukuisat tulivuorenpurkaukset, maanjäristykset ja muut geologiset mullistukset, jotka johtuivat kuudenkymmenen minuutin sodasta. Tietyt suurkaupungit ovat rakantaneet erityisiä moottoreita, joiden avulla kaupungit on nostettu ilmaan. Ilmakaupungit käyvät sotaa ja ryöstelevät vähemmän onnekkaita kaupunkeja. Tarinan protagonisti on 15-vuotias Tom Nasworthy, joka ryhtyy selvittämään mysteeriä, joka saattaa ravistella valtaapitävien rautaista otetta maapallosta.

Ensimmäinen kirja sai vielä kolme jatko-osaa, joten jos ensimmäinen elokuva menestyy hyvin, saamme varmasti uuden mielenkiintoisen elokuvasarjan katsottavaksemme.

Mortal Enginesin tuotanto alkaa Uudessa-Seelannissa ensi vuoden puolella.

Lähde: Cinema Blend

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut